Täyttä kaasua Pyynikillä — Hämeen moottorikerhon matkassa 80 vuotta kertoo elämyksellisellä tavalla haasteellisen kilpailun historiasta, sen moottoripyöristä ja ajajista. Näyttely esittelee myös Hämeen moottorikerhon muuta toimintaa motocrossista ja speedwaystä trialiin ja tarjoaa nähtäväksi monia hienosti entisöityjä moottoripyöräkaunottaria.

Blog

Seuraa tapahtumiamme!

Täyttä kaasua Pyynikillä –näyttely on saanut moottoripyöräharrastajat runsain joukoin Vapriikkiin. Joulukuu oli vilkkaampi kuin miesmuistiin. Kevättä kohti mentäessä Vapriikissa on tarjolla moottoripyöristä ja moottoripyöräilystä kiinnostuneille monenlaisia tapahtumia. Monet ovat vieläpä maksuttomia. Tule mukaan!

Sunnuntaina 19.2. ja 22.4. klo 14 täyttä kaasua Pyynikillä Surina-Sussun ja Pärinä-Pablon matkassa

Opastetulla kierroksella kiihdytellään Surina-Sussun ja Pärinä-Pablon mukana Pyynikinajojen aikaan. Kierroksella muistellaan ajajasankareita, suurtapahtuman huumaa sekä tietenkin vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Tule kertomaan omat tarinasi Pyynikinajoista!

Täyttä kaasua Pyynikillä -luennot keskiviikkoisin klo 18. Vapaa pääsy. Klo 17 opastus Täyttä kaasua Pyynikillä -näyttelyyn. Opastus pääsylipun lunastaneille.

14.3. klo 18 Suomen Moottoriliitto ry:n puheenjohtaja Juhani Halme: Kaksipyöräisen vauhdin hurmaa ja harrastusmahdollisuuksia

21.3. klo 18 Hämeen Moottorikerhon kunniapuheenjohtaja Timo “Tinke” Katajamäki: Muistissa kaikki 34 Pyynikinajoa.

18.4. Suomen Veteraanikilpamoottoripyöräkerho ry:n puheenjohtaja Simo Nieminen: Onko moottoripyörästäni museoajoneuvoksi?

Kaikki Vapriikin tapahtumat osoitteessa
http://www.tampere.fi/vapriikki/tapahtumat.html